Archief

Op deze pagina vind je een overzicht van alle filmproducties, toneelstukken, serie’s en andere toffe projecten waar ik aan mee heb gewerkt. De serie Spangas de Campus – seizoen 15 en andere producties waar ik in 2021 aan meewerkte zullen later op deze pagina verschijnen. Het meest recente overzicht vind je op mijn tijdlijn.

2020

In 2020 deed ik voor het tweede jaar mee aan de serie Kees & Co, waarin ik de zoon van Coosje speelde. Daarnaast mocht ik een rol vervullen in Spangas de Campus (het 14e seizoen van Spangas). Dit zou er uiteindelijk toe leiden dat ik in 2021 een hoofdrol in het 15e seizoen had. Ook werkte ik mee aan een wervingscampagne voor personeel bij de Blokker. Daarnaast deed ik mijn eindexamen in dit jaar, dus het was een drukke tijd! Lees in de links hieronder meer over de producties, mijn favoriete afleveringen en meer.

Stil uit de serie Spangas de Campus seizoen 14
Spangas de Campus – seizoen 14
2019

In 2019 was ik druk met veel verschillende dingen. Ik speelde mee in een nieuw seizoen van de bekende serie Kees & Co, en er werd een film gemaakt van de vlogserie Evert_45. Ook mocht ik dankzij het winnen van de landelijke finale van Kunstbende in 2018 de rol van jurylid vertegenwoordigen. Daarnaast stond ik op het podium op Oerol en was ik te zien in Media Masters. Klik op de links hieronder om meer te lezen!

foto van de cast van de serie Kees en Co
Cast Kees & Co seizoen 9
2018
2017
2016
2015
  • Kasper en de Kerstengelen (2015). Met Emmy Kids Award bekroonde kinderserie. Ik speel Benny de pestkop.
  • Aardbeien Mysterie (2015) rol als plagende buurjongen.
  • One Happy Day (2015). Korte film over de twee goede vrienden Serwin en Auke. Ik speel Johan een  goede vriend van beide.
  • SIRE (2015), XTC facts.
2014
  • Feest met RPhO (2014). Met hoofdrol als jarige Job trad ik op samen met dansers van Codarts en het Rotterdams Philharmonisch Orkest ter gelegenheid van de Kinderboekenweek in de voorstelling Feest!
  • Bannebroek’s got talent (2014). In de film deed ik auditie voor de jury met een liedje.
  • 48hours, Soepsalabim (2013).
  • Theater De Wollebrandshof (2009 – 2015), jaarlijkse optredens bij Bea Leek.
2013
  • Never Never Wonder (2013), toneelstuk over leven van Peter Pan voor het Boulevard festival in Den Bosch, met Fabian Jansen als volwassen Peter Pan en Maurits als kleine Peter.