Noah in Spangas de Campus

In september 2020 was ik al te zien als Noah in seizoen 14 van SpangaS – de Campus, maar vanaf maandag 4 oktober is Noah helemaal terug! Ik ben enorm blij om Noah in Spangas te kunnen spelen en weet zeker dat jullie seizoen 15 ook leuk gaan vinden.

Noah in Spangas de Campus

Noah heeft dit jaar een van de hoofdrollen en woont op de campus in dezelfde woongroep als JJ. Of hij zich weer zo laat gebruiken door JJ als in het vorige seizoen is de grote vraag, maar dat het weer net zo hilarisch gaat worden is duidelijk. Je kunt de afleveringen op televisie kijken, maar ook online via NPO start of via de SpangaS-website.

Wat voor rol speelt Noah in Spangas?

Zoals in seizoen 14 ook al te zien was, stuntelt Noah heel wat af. Dit seizoen gaat hij vrolijk verder met zijn blunders. Hij zorgt voor de nodige humor in de serie, bijvoorbeeld wanneer hij Daan (Marissa Britney) voor het eerst ontmoet. Zij is nieuw in de woongroep van Noah en komt binnen net op het moment dat Noah samen met JJ en Sami een leuk spelletje speelt. Zie het fragment hieronder:

Noah ontmoet Daan

Meer weten?

Naast de updates op mijn eigen website kun je ook regelmatig updates en extra’s vinden via de SpangaS-website. Zo lees je daar 10 weetjes over mij, en kun je leuke testjes doen. Eerder was ik op de Instagram van SpangaS al te zien in een Q&A waarin ik meer vertelde over mijn rol dit jaar.

Wil je meer weten van mij als acteur, van welke rollen ik nog meer heb gehad of ben je gewoon benieuwd naar waar ik me mee bezig houdt op dit moment? Kijk eens rond op deze website of op mijn tijdlijn. Je kunt me ook een DM sturen via Instagram, of contact met me leggen via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *