Categorieën
Uncategorized

Spangas de Campus

Vanaf september 2020 ben ik te zien in de nieuwe serie Spangas De Campus, dagelijks om 18:25 te zien op NPO Zapp. Ik speel der rol van Noah.

Het Algemeen Dagblad interviewde mij en JJ. Lees hier het hele interview.

Categorieën
over mij

Website up to date

Het was weer tijd voor een grote update van de website – met veel nieuwe pagina’s over Kees & Co, Mediamasters 2020 en de Blokker reclame.

Categorieën
Reclame

Blokker reclame

Binnenkort ben ik te zien in een reclamecampagne van Blokker. Twee dagen rondgelopen in een grote winkel (en magazijn) van Blokker. Leuk om te doen!

Categorieën
Presentaties

Wij herdenken – jongerenconferentie

Op zondag 3 november 2019 ben ik aanwezig bij de conferentie “Wij herdenken” vanaf 13:00 in Utrecht. Daar mag ik een presentatie geven over Evert ’45, samen met de bedenker van de vlogserie.

Zie voor meer informatie: https://www.eur.nl/eshcc/evenementen/wij-herdenken-jongerenconferentie-2019-11-03

Categorieën
Theater

Aftermovie Oerol

Dit jaar mocht ik optreden op Oerol! Een super vette ervaring en een super leuk weekend. Benieuwd naar hoe het was? Check de Aftermovie:

Categorieën
Theater

Jury Kunstbende

Voor de finale van Kunstbende 2019 mocht ik jureren! Ik zat in de jury theater samen met: Stijn Franssen, Rick Paul van Mulligen, Willem Voogd en Noel Fischer. Een leerzame ervaring!

Categorieën
Theater Toneel

Oerol!

Op 22 en 23 juni sta ik op Oerol met een eigen voorstelling!

https://www.oerol.nl/nl/programmering/kunstbende-kunstbende-winnaar-theater-maurits-van-brakel-betonning/

Categorieën
Film

Film van Evert_45!

De film van Evert_45 is vrijdag (3 mei)  in première gegaan in Hilversum en Arnhem.  De film is ook te zien op YouTubekanaal Evert_45 en via kanaal 23 van KPN.

De korte speelfilm is een voortzetting op de vlogserie Evert_45, waarin de 13-jarige Evert door middel van vlogs een kijkje in zijn leven biedt tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Evert_45 bereikte in mei 2017 binnen drie weken 1,4 miljoen Nederlandse jongeren.

De campagne (gemaakt door N=5 in samenwerking met Superhero Cheesecake) werd nationaal en internationaal meermalen bekroond, waaronder negen Lovie Awards en de Grand Prix in de categorie entertainment tijdens het Cannes Lions Festival. Omdat de website met Everts verhaal en filmpjes nog altijd veel bezoek trekt, leek het initiatiefnemer KPN een goed idee om al het beeldmateriaal te verzamelen en opnieuw uit te brengen als film.

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei ondersteunt het project van Evert_45. Directeur Jan van Kooten: ‘Het Nationaal Comité is enthousiast over dit soort vernieuwende manieren waarmee de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog onder jongeren wordt bevorderd.’

Zie ook: Dit verhaal blijven we aan onze kinderen vertellen

Categorieën
Film

Evert_45 wint grote prijzen

De vlogserie Evert_45 heeft diverse grote prijzen gewonnen. Zo werd in augustus 2017 bekend dat het bureau N=5 dat de serie heeft bedacht, meerdere Lovie Awards heeft gewonnen. Dit is een prijs voor de beste digitale campagnes. Ze kregen zelfs de titel “Lovie Agency of Year”: in alle berichten over deze eervolle prijs werd Evert_45 genoemd.

In Nederland kreeg de serie zelfs een speciale prijs: de LEffie Award is bedoeld voor innovatieve en gedurfde reclamecampagnes. KPN won de prijs met Evert_45. En in april 2018 werd de ADCN Grand Prix 2018 uitgereikt aan Evert_45.

Op de website van N=5 staat een overzicht van alle prijzen die gewonnen zijn.

Categorieën
Film Internet Prijzen

Even terugkijken 2018

N=5 heeft op Facebook een mooi filmpje geplaatst met de hoogtepunten van 2018. Evert_45 staat er ook in.