Categorieën
Theater Toneel

Oerol!

Op 22 en 23 juni sta ik op Oerol met een eigen voorstelling!

https://www.oerol.nl/nl/programmering/kunstbende-kunstbende-winnaar-theater-maurits-van-brakel-betonning/

Categorieën
Toneel

Kunstbende interview

Kunstbende plaatste een interview met mij en danser Jean ShinShan Salazar Tavera Tbb.

Categorieën
Prijzen Toneel

Opgetreden op Lowlands 2018!

Omdat ik Kunstbende 2018 in de categorie Theater heb gewonnen mocht ik optreden op Lowlands! Dit deed ik met mijn voorstelling “gewoon school?!?” Maar misschien wel voor het laatst ik ben namelijk al hard aan het werk met een nieuwe voorstelling voor op Oerol 2019!

Lees hier een interview over mijn optreden op Lowlands

Foto: Maarten Delobel

Categorieën
Prijzen Toneel

Winnaar landelijke finale Kunstbende 2018!

Maurits bij de prijsuitreiking

De finale Theater van het Kunstbende Festival in Amsterdam is zaterdagavond gewonnen door Maurits van Brakel (15).

Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jong talent van dertien tot achttien jaar oud. Aan de voorrondes namen 3.500 jongeren deel waarvan 100 acts het tot de finale schopten. Jongeren konden zich voor de Kunstbende inschrijven voor de categorieën dans, dj, taal, fashion, film, theater, expo en muziek.

Zowel het publiek als de jury waren zeer onder de indruk van zijn cabaret-optreden. De hoofdprijs is een optreden op Oerol 2019 en deze zomer staat Maurits op de “What’s happening area” van Lowlands. De prijs betekent ook dat Maurits een jaar lang professionele begeleiding krijgt en allerlei theatervoorstellingen mag bezoeken.

Winnaar Kunstbende 2018
Maurits van Brakel winnaar Kunstbende 2018

Categorieën
Toneel

In de Culemborgse courant

De Culemborgse Courant plaatste een bericht over de Kunstbende finale.

Maurits van Brakel is winnaar geworden in de categorie Theater van het Kunstbende Festival, dé wedstrijd voor jong creatief talent (13 t/m 18 jaar).

Tijdens de zomerse finale op het Westergasterrein in Amsterdam haalden meer dan 200 finalisten in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater nog één keer alles uit de kast om kans te maken op de felbegeerde Kunstbende Award. De winnaars mogen optreden op de What’s Happening-area van Rabobank en Kunstbende op Lowlands en andere grote podia van Mysteryland tot Amsterdam FashionWeek.

In de jury zaten bekende namen als Abbey Hoes (Theater), Fiona Hering (Fashion), Linda Hakeboom (Film), Tim den Besten (Taal) en Duncan Stutterheim (DJ).

Categorieën
Toneel

1ste prijs Kunstbende Utrecht

Ik heb de eerste prijs gewonnen in de voorrondes van Kunstbende! Op 30 juni sta ik in de landelijke finale in Amsterdam.

Categorieën
Toneel

Hamlet bij UCK

Op 24 maart 2018 hebben we met de theaterklas een uitvoering van Hamlet gegeven.

 

 

 

 

Foto’s: Liesbeth Dingemans