Categorieën
Film Internet Prijzen

Even terugkijken 2018

N=5 heeft op Facebook een mooi filmpje geplaatst met de hoogtepunten van 2018. Evert_45 staat er ook in.

Categorieën
Prijzen Toneel

Opgetreden op Lowlands 2018!

Omdat ik Kunstbende 2018 in de categorie Theater heb gewonnen mocht ik optreden op Lowlands! Dit deed ik met mijn voorstelling “gewoon school?!?” Maar misschien wel voor het laatst ik ben namelijk al hard aan het werk met een nieuwe voorstelling voor op Oerol 2019!

Lees hier een interview over mijn optreden op Lowlands

Foto: Maarten Delobel

Categorieën
Film Internet Prijzen

Prijzen Evert 45 bewonderen bij N=5

De serie Evert 45 is gemaakt om kinderen meer te leren over de Tweede Wereldoorlog. KPN heeft daarvoor samengewerkt met het reclamebureau N=5. De serie heeft heel veel prijzen gewonnen, en ik mocht ze komen bewonderen op het kantoor van N=5 in Amsterdam.

De prijzen die N=5 gewonnen heeft met de serie Evert 45. 
Categorieën
Prijzen Toneel

Winnaar landelijke finale Kunstbende 2018!

Maurits bij de prijsuitreiking

De finale Theater van het Kunstbende Festival in Amsterdam is zaterdagavond gewonnen door Maurits van Brakel (15).

Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jong talent van dertien tot achttien jaar oud. Aan de voorrondes namen 3.500 jongeren deel waarvan 100 acts het tot de finale schopten. Jongeren konden zich voor de Kunstbende inschrijven voor de categorieën dans, dj, taal, fashion, film, theater, expo en muziek.

Zowel het publiek als de jury waren zeer onder de indruk van zijn cabaret-optreden. De hoofdprijs is een optreden op Oerol 2019 en deze zomer staat Maurits op de “What’s happening area” van Lowlands. De prijs betekent ook dat Maurits een jaar lang professionele begeleiding krijgt en allerlei theatervoorstellingen mag bezoeken.

Winnaar Kunstbende 2018
Maurits van Brakel winnaar Kunstbende 2018

Categorieën
Internet Prijzen

Evert_45 wint Lion in Cannes!

Evert_45 heeft als eerste Nederlandse productie ooit een Grand Prix gewonnen in Cannes.

De in Nederland al veel bekroonde campagne won de Grand Prix in de categorie Entertainment. De campagne kreeg ook een gouden Leeuw.  Het was daarmee de meest succesvolle Nederlandse Cannes-case van 2018.

Tijdens de prijsuitreiking werd een prachtige trailer getoond waarin de campagne wordt toegelicht. De serie werd binnen 3 weken bekeken door 70% van de Nederlandse jeugd en scholen maken massaal gebruik van deze serie voor het onderwijs over de Tweede Wereldoorlog.

Meer informatie:

Categorieën
Internet Prijzen

Evert_45 wint Grand Prix bij ADCN Awards

The 51th ADCN Awards Show in National Opera & Ballet has been spectacular. This year there were nearly 1000 entrees and the juries awarded 1 Grand Prix, 3 Gold, 18 Silver and 39 Bronze Lamps. Evert_45 by N=5 and KPN won the Grand Prix, two gold, one silver and three bronze Lamps. Gold was awarded in the categories Digital & Social & Mobile and Integrated Advertising. The only other gold Lamp was awarded in Music Craft for the project ‘The A-Z of Music’ for I-D by VICE and director Sam de Jong (Halal).

Go to ADCN Awards Archive to read about the brief, the idea and impact of Evert_45. https://archive.adcn.nl/archives/evert-45